با همکاری باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی برگزار می شود:

چالش های انرژی های تجدید پذیر در ایران

سلسله وبینارهای علمی- ترویجی هفته محیط زیست
کانون محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با همکاری باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی به مناسبت هفته محیط زیست سلسله وبینار های علمی ترویجی هفته محیط زیست را برگزار می کند. اولین نشست این سلسله وبینارها چالش های انرژی های تجدید پذیر در ایران می باشد، که روز سه شنبه مورخ ۱۹ خرداد ماه ۱۳۹۹ از ساعت ۱۸ الی ۱۹:۳۰ برگزار خواهد شد.
چالش های انرژی های تجدید پذیر در ایران

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی؛ کانون محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با همکاری باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی به مناسبت هفته محیط زیست سلسله وبینار های علمی ترویجی هفته محیط زیست را برگزار می‌کند. اولین نشست این وبینارها "چالش‌های انرژی‌های تجدید پذیر در ایران" می‌باشد، که روز سه شنبه مورخ ۲۰ خرداد ماه ۱۳۹۹ از ساعت ۱۸ الی ۱۹:۳۰ برگزار خواهد شد.

این نشست با حضور، شهریار بزرگمهری، رئیس گروه پژوهشی انرژی‌های تجدید پذیر؛ سید مسلم موسوی، رئیس انجمن انرژی‌های تجدید پذیر و رودابه نجمایی، کارشناس ارشد انرژی معماری
برگزار و شرکت در این وبینار آنلاین برای علاقه مندان رایگان و آزاد می‌باشد.

علاقمندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام با شماره ۰۹۳۹۸۲۰۳۳۶۵ تماس بگیرند.

کلید واژه ها: محیط زیست