با همکاری باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی

نشست چالش های مدیریت پسماند در ایران برگزار می شود

سلسله وبینارهای علمی- ترویجی هفته محیط زیست
کانون محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با همکاری باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی به مناسبت هفته محیط زیست سلسله وبینار های علمی ترویجی هفته محیط زیست را برگزار می کند. دومین نشست این سلسله وبینارها چالش های مدیریت پسماند در ایران می باشد، که روز چهارشنبه مورخ ۲۱ خرداد ماه ۱۳۹۹ از ساعت ۱۸ الی ۱۹:۳۰ برگزار خواهد شد.
نشست چالش های مدیریت پسماند در ایران برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، کانون محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با همکاری باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی به مناسبت هفته محیط زیست سلسله وبینارهای علمی ترویجی هفته محیط زیست برگزار می کند. دومین نشست این سلسله وبینارها چالش های مدیریت پسماند در ایران می باشد که روز چهارشنبه مورخ ۲۱ خرداد ماه ۱۳۹۹ از ساعت ۱۸ الی ۱۹:۳۰ برگزار خواهد شد.

این نشست با حضور دکتر محمد هادی حیدر زاده عضو هئیت مدیره سازمان پسماند (پرسش و پاسخ در ارتباط با رویکردهای اجرایی طرح کاهش پسماند)، دکتر سعیده کریمی عضو کارگروه مدیریت پسماند کرسی یونسکو در آموزش محیط زیست (چالش های آموزش مدیریت پسماند و لزوم استفاده از ظرفیت های موجود در جامعه و دانشگاه برای رفع آنها) و دکتر سید نادعلی علوی عضو هیئت علمی دانشکده بهداشت و ایمنی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (چالش های موجود در ارتباط با عدم وجود لندفیل های استاندارد) برگزار و شرکت در این وبینار آنلاین برای علاقه مندان رایگان و آزاد می باشد.

کلید واژه ها: محیط زیست مدیریت پسماند