مسابقه فراخوان گزاره مسابقات مناظره دانشجویان ایران

۲۱ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۲:۲۶ کد : ۱۱۱۲ گفتگو، مناظره و آزاد اندیشی اسلایدر
مرکز ملی گفتگو، مناظره و آزاداندیشی از کلیه علاقمندان به ویژه دانشجویان دعوت می‌نماید از طریق شرکت در مسابقه، گزاره‌های پیشنهادی خود را که می‌توانند موضوع مسابقات مناظره دانشجویان ایران باشد به دبیرخانه ارسال کنند. گزاره عبارت یا جمله‌ای است که دو تیم مناظره کننده به عنوان موافق یا مخالف بر سر آن با یکدیگر مناظره می‌کنند.
مسابقه فراخوان گزاره مسابقات مناظره دانشجویان ایران

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، این مسابقه در فضای اینستاگرام به صورت هفتگی اجرا می‌شود و هر هفته یک محور برای مسابقات اعلام می‌شود.محدودیتی در تعداد گزاره‌های پیشنهادی وجود ندارد.

برای اطلاعات بیشتر و شرکت در مسابقه به این لینک مراجعه فرمائید.

برای اطلاعات بیشتر و شرکت در مسابقه به این لینک مراجعه فرمائید.