در سلسله وبینارهای علمی- ترویجی هفته محیط زیست بررسی می شود

جایگاه و اهمیت انرژی های تجدید پذیر در ایران

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، کانون محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با همکاری باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی و انجمن محیط زیست و انرژی‌های نو دانشگاه تبریز به مناسبت هفته محیط زیست سلسله وبینارهای علمی ترویجی هفته محیط زیست برگزار می‌کند.

سومین نشست این سلسله وبینارها جایگاه و اهمیت انرژی های تجدید پذیر در ایران با حضور دکتر دکتر سید فرامرز رنجبر عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز روز سه شنبه ۲۷ خرداد ماه از ساعت ۱۸ الی ۱۹:۳۰ برگزار خواهد شد.
(پتانسیل، بهره برداری و ظرفیت انواع انرژی‌های تجدید پذیر در کشور و مقایسه آن با جهان)، دکتر فرزاد محمد خانی عضو هیئت علمی دانشگاه ارومیه (پتانسیل های انرژی‌های زمین گرمایی در ایران و روش های تولید توان از آن) و دکتر حسین نامی عضو هیئت علمی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه مراغه (سیستم‌های گرمایش مرکزی نسل پنجم با استفاده از منابع انرژی‌های تجدیدپذیر و پایدار) برگزار و شرکت در این وبینار آنلاین برای علاقه مندان رایگان و آزاد می‌باشد.

لینک ثبت نام:

کلید واژه ها: محیط زیست