اولین جلسه شورای مشورتی مرکز ملی مناظره، گفتگو و آزاداندیشی برگزار شد

۰۳ تیر ۱۳۹۹ | ۱۵:۰۴ کد : ۱۱۶۹ گفتگو، مناظره و آزاد اندیشی
اولین جلسه شورای مشورتی مرکز ملی مناظره، گفتگو و آزاداندیشی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی، مهدی عباسی سرپرست سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی با بیان اینکه در کشور نیازمند توسعه و ارتقا گفتگو هستیم گفت: با توجه به شرایط کرونا و تعویق در برگزاری مسابقات باید ادامه روند کار و شیوه اجرای مناظرات بررسی شود.

انجام مسابقات مناظره بین‌المللی همواره برای سازمان مورد اهمیت بوده و امیدواریم بتوانیم در آینده این مسابقات را با همکاری دانشجویان فارسی زبان برگزار کنیم.

برگزاری مناظرات بین المللی، شیوه برگزاری دوره نهم مناظرات، بررسی و بازنگری آیین‌نامه مسابقات، حضور داوران تخصصی مرتبط با گزاره مورد بحث از موضوعاتی بود که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت.

از برنامه‌‌های این مرکز برای سال جاری می‌توان به برگزاری مناظره به زبان انگلیسی و فارسی، بحث‌های دانشجویی در قالب کافه گفتگو، انتشار فصلنامه تخصصی، ترجمه کتاب و مسابقه اینستاگرامی پیشنهاد گزاره اشاره کرد.

میلاد طهرانی، نیما حمیدی، نظام‌آبادی، حسین جلالی، میلاد رافت، محمد معین جوادی، امید هاشمی و مصطفی احمدی با حکم رئیس سازمان دانشجویان برای یک سال به عنوان اعضای شورای مشورتی انتخاب شدند.