سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی حامی چالش دانشجویی پنجاه پنجاه

۲۸ تیر ۱۳۹۹ | ۱۴:۱۳ کد : ۱۳۲۷ اسلایدر مهرباران
سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی به حامیان چالش دانشجویی پنجاه پنجاه پیوست.
سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی حامی چالش دانشجویی پنجاه پنجاه

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی؛ چالش fifty fifty یک جنبش جهانی برای کاهش اثرات اقتصادی همه‌گیری ویروس کرونا بر افرادی است که با کاهش یا قطع درآمد روبه‌رو شده‌اند. شرکت کنندگان در این چالش ۵۰ درصد از درآمد یک هفته یا یک ماه خود را به انتخاب خود با یک یا چند نفر که درآمدشان تحت تاثیر گسترش ویروس کرونا قرار گرفته است، تقسیم می‌کنند در پایان اطلاعات خود را در سایت www.5050.ngo ثبت می‌کنند.
مصطفی حسین‌پور، دبیر این چالش در مورد این چالش در اولین مجمع هماهنگی این چالش با اشاره به پیوستن سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی گفت: ظرفیت‌های داوطلبانه دانشجویی فعال شده است و تعداد مناسبی از دانشجویان متخصص در حوزه‌های متنوع برای مشارکت در اطلاع‌رسانی این جنبش دانشجویی حضور پیدا کرده‌اند.
چالش ۵۰۵۰ به عنوان یک حرکت مردمی مقیاس‌‌پذیر و غیرمتمرکز، به مانند بسیاری از احکام و آموزه‌های اسلامی، بدون تحمیل بار مالی بر دولت‌ها و بدون نیاز به امکانات لجستیکی و فارغ از نگرانی‌های بهداشتی، امکان یاری رساندن به افراد آسیب‌دیده و فراگیر شدن در سطح دنیا را دارد.