دو فصلنامه «نشریه اَلَکَین»

۰۴ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۳:۵۹ کد : ۱۳۶۷ معرفی نشریات دانشجویی
«نشریه اَلَکَین» ، دو فصلنامه مستقل سیاسی فرهنگی اجتماعی اقتصادی دانشجویان افغانستانی دانشگاه شیراز است.
دو فصلنامه «نشریه اَلَکَین»

پنجمین شماره نشریه اَلَکَین با موضوعاتی چون «معنای توسعه در افغانستان امروز»، «بررسی روابط فرهنگی و اجتماعی ایران و افغانستان»، «نقش افغانستان در بازی بزرگ از گذشته تا حال» و «سیری در کسب‌وکارهای اینترنتی افغانستان و چالش‌های آن» پرداخته است.
در بخشی از مطلب «بررسی تاریخی امکان ظهور عقلانیت توسعه در افغانستان» می‌خوانیم:
«هر راه ثمر بخشی برای عبور از بحران توسعه‌نیافتگی در افغانستان، در خود این کشور است. این راه می‌بایستی از طریق پدیدار شدن عقلانیتی کشف شود که در بستر تمدنی سرزمین افغانستان، در ادوار تاریخی مختلف شکل گرفته‌است. این عقلانیت آشکار کننده هویت و منش اصیل ساکنان سرزمین افغانستان بوده و به خوبی می‌تواند نسبت خود را با دنیای مدرن مشخص کرده و خویش را با توجه به مقتضیات عصر حاضر باز تولید کند.»

کلید واژه ها: نشریات دانشجویی