آمادگی سازمان دانشجویان و کانون پرورش فکری برای فعالیت‌های مشترک در حوزه بازی‌های خلاق

۰۸ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۹:۳۹ کد : ۱۴۲۵ اخبار بازی
جلسه بررسی راهکارهای همکاری مشترک مرکز بازی‌های خلاق سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی؛ مهدی عباسی سرپرست این سازمان، با بیان اینکه بازی فقط سرگرمی نیست گفت: بازی‌های رومیزی می‌توانند سبب ارتباط بیشتر خانواده‌ها با یکدیگر و جلوگیری از انزوای اجتماعی شوند.
وی ادامه داد: در راستای فعالیت‌های حوزه بازی‌های خلاق، سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، فعالیت‌های متنوعی از طراحی تا تولید بازی و برگزاری رویدادهای فرهنگی ترویجی این حوزه دستور کار سازمان قرار دارد.
عباسی تصریح کرد: با توجه به استقبال صورت گرفته از معرفی بازی‌ها، مرکز بازی خلاق در ادامه مسیر با کمک نیروهای دانشجویی طرح معرفی و آشنایی با تاریخچه و چگونگی طراحی بازی را آغاز کرد.
وی ادامه داد: سازمان دانشجویان آمادگی دارد در زمینه‌های مختلف علمی، تولید محتوا، برگزاری جشنواره، مسابقات ایده طراحی بازی و … در راستای ایجاد محیطی جهت رشد و پرورش استعداد دانشجویان همکاری مشترک را با اداره کل سرگرمی‌های سازنده کانون پرورش فکری آغاز نماید.

در ادامه، محسن حموله مدیرکل سرگرمی‌های سازنده و بازی‌های رایانه‌ای کانون ضمن تاکید بر آمادگی کانون پرورش فکری برای برگزاری رویدادهای مشترک با سازمان دانشجویان، بر برگزاری نشست‌های علمی و تخصصی در این حوزه، برگزاری لیگ‌های بازی مانند بازی‌های رومیزی و رویدادهای ایده آزاد تأکید کرد.