معرفی اپلیکیشن «دانشجو»

۰۴ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۴:۳۴ کد : ۱۵۳۷ معرفی اپلیکیشن‌های دانشجویی
برنامه دانشجو، اولین نرم افزار اتوماسیون همراه دانشگاهی ایران است که توسط مهندسان شرکت دانش بنیان "دانان پارس" واقع در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) طراحی شده است.
معرفی اپلیکیشن «دانشجو»

از جمله خدمات نرم افزار دانشجو می‌توان به انجام تمامی امور بخش اتوماسیون تغذیه از قبیل رزرو و لغو غذا، شارژ کارت تغذیه با اتصال مستقیم به درگاه بانک و انجام عملیات بانکی، مدیریت کارت تغذیه از قبیل فراموشی کارت، انتقال شارژ کارت و اعلام مفقودی کارت تغذیه، نمایش گزارش از روزهای رزرو شده و نشده تغذیه و … اشاره کرد.
همچنین در بخش دانشجویی نمایش برنامه هفتگی دانشجو، نمرات ترم جاری، کارنامه، لیست دروس ارائه شده، انتخاب واحد، پرداخت شهریه و پرداخت اقساط وام‌های دانشجویی با اتصال مستقیم به درگاه بانک گنجانده شده است.
لازم به ذکر است نرم افزار دانشجو قابلیت اتصال به تمامی مراکز دانشگاهی کشور را دارد. و کافیست از لیست مراکز دانشگاهی، دانشگاه محل تحصیل خود را انتخاب کنید.

دانلود برنامه

کلید واژه ها: معرفی اپلیکیشن دانشجویی