بررسی شاخصه دو جامعه کوفی و شامی

۱۲ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۹:۳۷ کد : ۱۵۵۴ حسینیه مجازی دانشجویان ایران
در ادامه سلسله برنامه‌های روایت آزادگی حسینیه مجازی دانشجویان ایران به مناسبت ماه محرم، شاخصه دو جامعه کوفی و شامی با حضور حجت الاسلام والمسلمین هادی سروش بررسی خواهد شد.
بررسی شاخصه دو جامعه کوفی و شامی

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، برنامه‌های عزاداری با رویکرد فرهنگی و مذهبی در دو ماه محرم و صفر به صورت هفتگی در حسینیه مجازی دانشجویان ایران برگزار خواهد شد.
در همین راستا گفتگو پیرامون شاخصه دو جامعه کوفی و شامی روز پنجشنبه ۱۳ شهریورماه ساعت ۲۲ از صفحه اینستاگرام سازمان دانشجویان پخش خواهد شد.
لازم ب ه ذکر است، شعب سازمان دانشجویان از شب اول ماه محرم به مدت ده شب با ویژه برنامه‌های مجازی دانشجویی شامل سخنرانی، مداحی، شب شعر، مقت‌ل‌خوانی و پرسش و پاسخ به عزاداری پرداختند.