برگزاری کارگاه نشریات دانشجویی

۲۱ مهر ۱۳۹۹ | ۱۱:۵۵ کد : ۱۸۰۱ شُعَب سازمان دانشجویان
کارگاه نشریات دانشجویی در خراسان شمالی از سوی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی خراسان شمالی، با همکاری انجمن‌های علمی مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین و سازمان علمی دانشجویی برق ایران برگزاری می شود.
برگزاری کارگاه نشریات دانشجویی

کارگاه آموزشی نشریات دانشجویی ویژه دانشجویان فعال حوزه نشریات دانشجویی در دانشگاه های استان به صورت آنلاین و با حضور اساتید کشوری برگزار می شود و علاقه مندان تا ۲۲ مهر زمان دارند تا در این کارگاه ثبت نام کنند.
مهرزاد عباس‌نژاد حقوقدان و عضو کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه پیام نور و امیرکسری نخعی مدرس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، تدریس در این دوره آموزشی را بر عهده دارند.
در این کارگاه به حقوق نشریات و مطبوعات، مدیریت در نشریات دانشجویی، قالب‌های نوشتاری و ویراستاری فضای مجازی و نشریات چند رسانه‌ای، مقاله و گزارش‌نویسی پرداخته می شود.
همچنین تیتر و اصول صفحه‌آرایی، گرافیک و صفحه‌آرایی با نرم‌افزار ایندیزاین از دیگر سرفصل‌های این دوره آموزشی است.
این کارگاه یک روزه و در مرحله مقدماتی برگزار می‌شود همچنین در ادامه، مرحله پیشرفته این کارگاه نیز برگزار می شود.