نشریه دانشجویی «ری را»

۰۳ آبان ۱۳۹۹ | ۱۴:۲۱ کد : ۱۸۷۸ معرفی نشریات دانشجویی
شماره جدید نشریه «ری را»، متعلق به دانشگاه فرهنگیان شیراز منتشر شد.
نشریه دانشجویی «ری را»

این نشریه در شماره جدید خود به مسائل مختلف فرهنگی - اجتماعی چون، معرفی کتاب، آن سوی دشت، پایان پیش از آغاز، پشت خط تاریخ غم نان فریاد می‌کشد، خشونت علیه …؟ مردان، کودک آزاری جنسی و بدن نفرت‌انگیز من پرداخته است.

در بخشی از مطلب «تن ماهیام را پس بده!» می‌خوانیم:
نیم سالی می‌شود که در چهار گوشه‌ی خانه‌هامان محبوس شده‌ایم و از عقب دم و دستگاه‌های ساخته بشر مدرن، اسارت آنهایی که شریک روزهای رهایی‌مان بودند را می‌پاییم. شش ماه است که برنج سفید و تن ِ ماهی روزهای شنبه را از پیش رزرو نکرده‌ایم و به دنبال اتوبوس کلاس هشت صبح ندویده‌ایم، کنار خیابان تاکسی نگرفته‌ایم، از دستفروش‌های مترو چیزی نخریده‌ایم و بیسکوییت‌هایی را که از دستمان ُسر خورده‌اند پایین، با یک فوت تمیز نکرده‌ایم. ما و همه، تبدیل شدهایم به صدا، تصویر و کلمه. به تلگرافی حرف زدن عادت کردهایم. شبیه به آدم بزرگهایی که شازده کوچولو ازشان می‌گفت، با حجم کریهی از اعداد، آمار مرگ و میر جهانی را زیر و رو می‌کنیم، هر بار بیست ثانیه دستهای دهان بازکرده از الکلمان را زیر شیر آب نگه می‌داریم و تعداد واحدهای مانده تا رسیدن آزادی را می‌شماریم.

فایل اصلی PDF

کلید واژه ها: نشریات دانشجویی