برگزاری سلسله نشست‌های «واکاوی تجربه زیسته دختران دانشجو» در سازمان دانشجویان

۰۶ آبان ۱۳۹۹ | ۱۲:۰۱ کد : ۱۹۱۴ مشارکت اجتماعی دانشجویان
سرپرست سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی از برگزاری سلسله نشست‌های دانشجویی «واکاوی تجربه زیسته دختران دانشجو» با حضور کارشناسان و صاحب‌نظران خبر داد.
برگزاری سلسله نشست‌های «واکاوی تجربه زیسته دختران دانشجو» در سازمان دانشجویان

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، مهدی عباسی با بیان این خبر افزود: این نشسست‌ها با محوریت بررسی چالش‌ها و فرصت‌های دختران و زنان جوان با رویکرد ویژه به دختران دانشجو با پخش زنده از پلتفرم‌های اینترنتی برگزار خواهد شد.
هدف از برگزاری این نشست‌ها علاوه‌بر توجه عمومی به مسائل دختران، به‌ویژه دختران دانشجو، همفکری و گفت‌وگو به‌منظور یافتن راه‌هایی برای ارتقای مشارکت اجتماعی دختران، به‌ویژه در حل مسائل و مشکلات خود، و ارتقای زمینه‌های رشد و توانمندسازی زنان و دختران است.
اولین نشست از این سلسله‌نشست‌ها روز شنبه ۱۰ آبان ماه با موضوع «نگرش به ازدواج در میان دختران دانشجو» با حضور «مرضیه ابراهیمی»، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی برگزار خواهد شد.

کلید واژه ها: دختران دانشجو زیست دانشجویی

Nashmil beigmohamad ۱۰ آبان ۱۳۹۹ | ۱۹:۳۷
خیلی عالیه فقط دیر متوجه نشست شدم
پاسخ مدیر سایت ۱۱ آبان ۱۳۹۹ | ۰۹:۳۷

با سلام، فایل تصویری نشست در صفحه اینستاگرام سازمان دانشجویان قابل دسترسی است.