چمدانی از وسایل مورد نیاز خوابگاه

۱۱ آبان ۱۳۹۹ | ۱۲:۲۹ کد : ۱۹۵۴ دانستنی‌های دانشجویی
حالا که ثبت‌نام را انجام داده و خیالتان از بابت تحصیل راحت شده است باید کم‌کم به فکر جمع‌آوری وسایل مورد نیاز خوابگاه برای ۴ سال زندگی به دور خانواده باشید. هرکس برای شما یک نسخه جداگانه تجویز می‌کند و پیشنهاداتی دارد اما مطمئن باشید که هیچ راه‌حلی تضمینی‌تر از عمل به تجربیات افرادی که زندگی در خوابگاه را تجربه کرده‌اند نمی‌تواند برایتان مثمر ثمر باشد. ما با گردآوری این تجربیات لیستی از وسایل مورد نیاز را به شما پیشنهاد می‌دهیم.
چمدانی از وسایل مورد نیاز خوابگاه

وسایل خواب:
یادتان باشد که شما به یک اتاق شخصی نمی‌روید در اتاق‌های خوابگاه تخت‌های زیادی موجود است که عموماً فاقد بالش و پتو است. وقتی بعد از یک روز شلوغ به خوابگاه برمی‌گردید نیاز به خواب و استراحت کافی دارید تا سلامتی روحی و جسمی بدنتان را حفظ کنید.
بالش، پتو و ملحفه و روتختی ازجمله وسایل موردِ نیاز دانشجویان برای اسکان در خوابگاه است.

لوازم مورد نیاز پوششی:
شما قرار است مدت زیادی زندگی در خوابگاه را تجربه کنید پس بهتر است که چند دست لباس راحتی برای خوابگاه، لباس‌های زمستانی و تابستانی، جوراب، دمپایی روفرشی، چند دست لباس رسمی برای محیط دانشگاه و لباس‌های دیگری برای گردش دوستانه در شهر در چمدان خود قرار دهید.
کیف رسمی یا کوله‌پشتی، کفش رسمی و ورزشی و چند عدد چوب‌لباسی برای آویزان کردن لباس‌ها در کمد را فراموش نکنید.
اگر دانشجوی مناطق سردسیر و بارانی هستید چکمه یا پوتین، شال‌گردن و دستکش هم همراه خود داشته باشید.
نخ، سوزن و قیچی را فراموش نکنید.

لوازم آرایشی و بهداشتی
درست است که عموماً در خوابگاه حریم شخصی کمتری دارید ولی لوازم آرایشی و بهداشتی را باید به صورت جداگانه برای خودتان تهیه کنید. حوله دست و صورت، مسواک، خمیردندان، شامپو، صابون نخ دندان، ناخن‌گیر، واکس کفش، برس و شانه، لوازم اصلاح مو و صورت، سشوار، اتو مسافرتی لباس، دستمال‌کاغذی و دستمال توالت، گوش پاک‌کن، آینه جیبی، ادکلن و اسپری از جمله وسایلی است که باید بری تهیه آن اقدام کنید.
البته می‌توانید مواد شوینده‌ای را که در چمدان جا نمی‌شوند یا حمل آن‌ها سخت است، در همان شهر محل اقامت جدید تهیه کنید.

لوازم پزشکی
شما از خانواده دور هستید و دیگر موقع مریضی مادرتان با قرص و آبیموه کنار تختتان نخواهد بود، بهتر است جایی از چمدان را به قرص‌های ضروری مثل سرماخوردگی و استامینوفن، شربت معده، چسب زخم و پماد سوختگی اختصاص دهید.

لوازم مورد نیاز آشپزی
هرچه‌قدر هم که اهل غذای فست‌فودی یا آمادهباشید حتماً یک شب دلتان برای املت و تخم‌مرغ نیم‌رو تنگ می‌شود. خوابگاه دارای آشپزخانه است و امکان پخت و پز را به شما می‌دهد.
ماهیتابه و قابلمه کوچک، یک بشقاب غذاخوری و میوه خوری، قاشق و چنگال، چاقو میوه خوری و چاقوی آشپزخانه، لیوان، کتری و قوری کوچک، چای نپتون، نبات، قند، شکر، نمک و ادویه جات ضروری می‌تواند در حد رفع نیاز کافی باشد.

لوازم مورد نیاز مطالعه
کتابخانه یا اتاق‌های مطالعه در خوابگاه‌ها هستند، اما بهتر است یک چراغ مطالعه کوچک قابل اتصال به کتاب برای مواقعی که می‌خواهید در اتاق خودتان باشید و چند جلد کتاب غیردرسی برای پُرکردن اوقات فراغت همراه داشته باشید.

لوازم مورد نیاز دکور
از آنجایی که قرار است روزها و شب‌های زیادی را در اتاق خوابگاه سپری کنید ضروری است که فضای دلنشینی برای خودتان بسازید.
می‌توانید یک گلدان، مجسمه و قاب عکس دوست داشتنی خانوادگی را همراه خود کنید.

چند نکته ضروری:
از آوردن هرگونه وسیله اضافی و غیر لازم خودداری کنید.
اگر وسیله با ارزشی همراه دارید درون یک کیف قفل‌دار مخصوص قرار دهید.
استعمال دخانیات در کل خوابگاه ممنوع است و در صورت مشاهده به کمیته انضباطی معرفی خواهید شد.
معمولاً نظافت خوابگاه و اتاق‌های آن به صورت هفتگی و نوبتی انجام می‌شود.
یک سه‌راهی برای اتصال شارژر گوشی همراه و لب‌تاپ ازجمله وسایل موردِ نیاز در خوابگاه است.

مطالب مرتبط:

مهم‌ترین نکاتی که باید برای زندگی در خوابگاه دانشجویی بدانید