ثبت‌نام نهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان مرکزی

۲۰ آبان ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۲ کد : ۱۹۸۹ گفتگو، مناظره و آزاد اندیشی
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی از برگزاری نهمین دوره مرحله استانی مسابقات ملی مناظره دانشجویان نشان خواجه نصیر الدین طوسی در سطح دانشگاه‌های این استان خبر داد.
ثبت‌نام نهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی مجتبی غلامی گفت: التزام به اخلاق علمی در نقد و نقل آرا، اشخاص و آثار، پرهیز از ورود در نزاع های غیر علمی و مجادلات روزمره و مرسوم، اهتمام به روزآمدی و کارایی مباحث، نقل ها و منابع، اهتمام به واقعی بودن دفاع از موضوعات (در حد امکان) از خط مشی مسابقات می باشد.
وی افزود: دانشجویان تمام مقاطع تحصیلی دانشگاههای سراسری، پیام نور، آزاد، غیرانتفاعی و علمی کاربردی و… می توانند با تشکیل تیم های چهار نفره نسبت به ثبت نام و شرکت در مسابقات اقدام نمایند.
به گفته وی، ثبت نام از گروههای دانشجویی این دوره مسابقات تا ۱۵ آذر ماه سال جاری ادامه خواهد داشت.
دانشجویان علاقمند جهت ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر می توانند به دفتر سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان مرکزی به آدرس اراک، خیابان شهید بهشتی، دانشگاه اراک، ساختمان جهاد دانشگاهی مراجعه و یا با شماره ۳۲۷۹۲۰۳۳ تماس حاصل نمایند.

‌‌