برگزاری سلسله نشست‌های دانشجویی «بررسی مقررات و ضرورت‌های خدمت سربازی»

۲۸ آبان ۱۳۹۹ | ۱۵:۱۹ کد : ۲۰۲۸ مشارکت اجتماعی دانشجویان
سرپرست سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی از برگزاری سلسله نشست‌های دانشجویی «بررسی مقررات و ضرورت‌های خدمت سربازی» با حضور مسئولین و صاحب‌نظران این حوزه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، مهدی عباسی با بیان این خبر افزود: این نشسست‌ها با محوریت بررسی دغدغه‌های جوانان پیرامون مسائل سربازی، فرصت‌های خدمت سربازی برای آن‌ها، و همچنین بررسی آسیب‌ها و چالش‌های اجتماعی، اقتصادی و … که امر سربازی برای جوانان به‌همراه دارد برگزار می‌شود.
هدف از برگزاری این نشست‌ها علاوه‌بر توجه به بهبود شرایط سربازان، به‌ویژه فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، همفکری و گفت‌وگو به‌منظور ارائۀ راهکارهایی برای اصلاح قوانین و بحث دربارۀ موانع موجود برای این کار، و ارائۀ طرح‌های جایگزین برای سربازان در حوزه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و نظامی است.
اولین نشست از این سلسله‌نشست‌ها روز چهارشنبه ۲۸ آبان ماه با حضور سرهنگ حلوایی، معاون سابق مشمولان و امور معافیت‌های سازمان نظام وظیفۀ عمومی برگزار خواهد شد.