با همکاری باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی برگزار می شود:

چالش های مدیریت منابع خاک و بحران فرسایش خاک در کشور

نشست های علمی- ترویجی
وبینار آموزشی چالش های مدیریت منابع خاک و بحران فرسایش خاک در کشور با محورهای اهمیت خاک بر سلامت انسان، مشکلات فرسایش خاک و نگاهی به قانون خاک کشور برگزار خواهد شد.
چالش های مدیریت منابع خاک و بحران فرسایش خاک در کشور

به گزارش وابط عمومی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی منطقه ۸ باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی کشور با همکاری انجمن علوم خاک و انجمن علمی منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان وبینار آموزشی چالش های مدیریت منابع خاک و بحران فرسایش خاک در کشور با سخنرانی دکتر محمد علی حاج عباسی (عضو هیئت علمی گروه علوم و مهندسی خاک دانشگاه صنعتی اصفهان) برگزار می شود.

محورهای این نشست اهمیت خاک بر سلامت انسان، مشکلات فرسایش خاک و نگاهی به قانون خاک کشور بوده و جمعه ۱۴ آذر از ساعت ۱۸:۳۰ الی ۱۹:۳۰ برگزار خواهد شد.

برای شرکت رایگان در این وبینار از طریق لینک زیر ثبت نام بفرمایید: