از شهادت تا ولادت حضرت زهرا (س)؛

برگزاری مسابقه دانشجویی «راه و رسم فاطمی»

۲۹ دی ۱۳۹۹ | ۱۵:۲۶ کد : ۲۱۷۷ حسینیه مجازی دانشجویان ایران
مسابقه دانشجویی «راه و رسم فاطمی» با محوریت کتاب زندگانی فاطمه زهرا (س) نوشته دکتر سید جعفر شهیدی به همت حسینیه مجازی دانشجویان ایران سازمان دانشجویان برگزار می‌شود.
برگزاری مسابقه دانشجویی «راه و رسم فاطمی»

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، موضوع این کتاب گزارشی از زندگانی دختر پیامبر (ص) است و به نقل حیات طیبه زهرای مرضیه (س) می‌پردازد تا الگوی مناسبی برای سبک رفتاری ما در مواجهه با حوادثی از آن قبیل قرار گیرد.
نویسنده این کتاب کوشیده است تا حد امکان گزارش خود را براساس سندهای دست اول و یا نزدیک به دست اول تنظیم کند تا احتمال تحریف و دست‌خوردگی آنها را کمتر کند.
شهیدی، مقدمه کوتاه خود را در این اثر با آیه «نَحْنُ نَقُصُّ عَلَیکَ نَبَأَهُمْ بِالْحَقِّ» آغاز کرده و کتاب را گزارشی از سرگذشت بزرگترین بانوی اسلام، فاطمه زهرا، توصیف می‌کند.
در قالب مسابقه راه و رسم فاطمی، از شب شهادت تا ولادت حضرت فاطمه (س)، طی ۲۰ شب، هرشب ساعت ۲۲ بخشی از مطالب کتاب زندگانی فاطمه زهرا (س) مرور و یک سوال مطرح می‌شود و از میان کسانی که به این سوالات پاسخ صحیح داده باشند، هر روز به یک دانشجو جایزه نقدی اهدا می‌شود.
دانشجویان جهت شرکت در مسابقه راه و رسم فاطمی می‌توانند به صفحه اینستاگرام سازمان دانشجویان به آدرس isojd@ مراجعه کنند.