از مجموعه نشست‌های جشنواره اسباب‌بازی کانون؛

نشست «ابعاد فرهنگی‌اجتماعی اسباب‌بازی و بازی» برگزار می‌شود

۰۳ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۸:۰۴ کد : ۲۱۸۴ مدرسه بازی‌پردازی اخبار بازی
سومین نشست علمی ششمین جشنواره ملی اسباب‌بازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به بررسی «ابعاد فرهنگی‌اجتماعی اسباب‌بازی و بازی» اختصاص دارد.
نشست «ابعاد فرهنگی‌اجتماعی اسباب‌بازی و بازی» برگزار می‌شود

این نشست تخصصی ساعت ۹ تا ۱۲ روز شنبه ۴ بهمن ۱۳۹۹ در قالب وبینار با حضور سخنرانانی از کشورهای سوئیس، آمریکا و ایران برگزار خواهد شد.
«ساناز فتوره‌چی» متخصص روان‌شناسی و رییس مرکز مشاوره راز خوشبختی، «اسدالله غلامعلی» دکترای پژوهش هنر و عضو هیات علمی دانشگاه دامغان و «اشرف‌سادات موسوی‌لر» مدرس دانشگاه الزهرا (س) از کشور آمریکا از جمله سخنرانان این نشست هستند.
همچنین «الکس هوخشتاسر» از کشور سوئیس بنیان‌گذار برند moluk در نشست «ابعاد فرهنگی‌اجتماعی اسباب‌بازی و بازی» به ایراد سخن می‌پردازد.
«میترا معنوی‌راد» مدرس دانشگاه الزهرا (س (به عنوان سخنران مهمان در این نشست سخن خواهد گفت.
علاقه‌مندان برای شرکت در نشست علمی «ابعاد فرهنگی‌اجتماعی اسباب‌بازی و بازی» می‌توانند از طریق پایگاه جشنواره به نشانی irantoyfestival.ir اقدام کنند.
یادآوری می‌شود ششمین جشنواره ملی اسباب‌بازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با شعار «آینده را باید ساخت» به صورت مجازی در حال برگزاری است.