نتایج مرحله اول مسابقات استانی مناظره دانشجویان هرمزگان مشخص شد

۰۷ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۴:۵۳ کد : ۲۱۹۳ گفتگو، مناظره و آزاد اندیشی
نتایج مرحله اول مسابقات استانی مناظره دانشجویان درجهاد دانشگاهی استان هرمزگان برگزار و راه یافتگان به مرحله دوم مشخص شدند.

مرحله اول بخش استانی نهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان هرمزگان به صورت وبینار برگزار و برندگان مرحله اول این دوره مشخص شد.
تیم‌های عماراز دانشگاه علوم پزشکی، حرف حساب از دانشگاه علوم پزشکی، حقیقت از دانشگاه علوم پزشکی، سردار دلها از دانشگاه علمی کاربردی پارسیان، انعکاس از دانشگاه علوم پزشکی، برهان از دانشگاه علوم پزشکی، فرهنگ از دانشگاه علمی کاربردی و علوم پزشکی و آذرخش از دانشگاه فرهنگیان توانستند مرحله اول بخش استانی نهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران را به موفقیت پشت سر گذاشته و به مرحله دوم این سری از مسابقات راه یافتند.
نهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران، با شعار مناظره فرصتی برای یادگیری، برای رقابت دانشجویان در همه رشته‌ها و مقاطع تحصیلی در مراحل استانی و کشوری هم‌اکنون در مرحله استانی به صورت وبینار توسط جهاد دانشگاهی هرمزگان در حال برگزاری است.

کلید واژه ها: نهمین دوره مناظره