انتشار مجموعه ویدئوهای سلامت روان دانشجویی

۰۸ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۷:۳۴ کد : ۲۲۰۰ بهداشت روان
مجموعه ویدئوهای سلامت روان دانشجویی به همت اعضای سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی تولید خواهد شد.
انتشار مجموعه ویدئوهای سلامت روان دانشجویی

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، همانطور که همه‌ی ما می‌دانیم شرایط شیوع جهانی ویروس کرونا، اثرات غیرقابل انکاری بر زندگی و عادات و رفتار ما گذاشته است که ممکن است گاهی قابل مشاهده نباشد اما موجب اخلال در کارهای روزمره‌ی ما می‌شوند. این اثرات غیرقابل مشاهده، بر روان ما و به دنبال آن، بر زندگی ما اثر می‌گذارند. این اثرات گاهی کوتاه‌مدت است اما ممکن است در بلندمدت، بازده کاری، بازده مطالعاتی و کیفیت و رضایت از زندگی را کاهش دهد.
از این رو نگاه علمی و دغدغه‌مند به این مهم، می‌تواند در مواردی موجب بهبود و در موارد زیادی نیز موجب پیشگیری شود.
شاید دانشجوها یکی از اقشاری باشند که تأثیر زیادی از شرایط شیوع ویروس کرونا پذیرفته‌اند و سلامت روان آنها به مخاطره افتاده است.
با توجه به لزوم اهمیت و توجه به سلامت روان دانشجویان و برای کاهش اثرات منفی روانی شرایط بهداشتی و درمانی کنونی بر زندگی و بازه علمی آنها، قصد داریم ویدئو‌هایی با موضوعات مرتبط با سلامت روان تولید و با شما به اشتراک بگذاریم تا شاید بتوانیم به کاهش اثرات منفی شیوع ویروس کرونا بر سلامت روان دانشجویان کمک کنیم.