در حاشیه جشنواره اسباب‌بازی کانون؛

نشست «اقتصاد صنعت اسباب‌بازی در دوران کرونا» برگزار می‌شود

۱۰ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۳:۱۶ کد : ۲۲۰۱ مدرسه بازی‌پردازی اخبار بازی
آخرین نشست علمیِ ششمین جشنواره ملی اسباب‌بازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به موضوع «اقتصاد صنعت اسباب‌بازی در دوران کرونا» اختصاص دارد.
نشست «اقتصاد صنعت اسباب‌بازی در دوران کرونا» برگزار می‌شود

این نشست تخصصی ساعت ۹ تا ۱۲ روز شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ در قالب وبینار با حضور سخنرانانی از ایران و ژاپن برگزار خواهد شد.
«احمد پاکزاد» مدرس علوم ارتباطات و مشاور برند، بازاریابی و فروش و «عیسی کشاورز» مدیر گروه فرهنگ و هنر دانشگاه جامع علمی‌کاربردی دانشگاه فناوری‌های فرهنگی در این نشست سخنرانی می‌کنند.
همچنین «محمدامین غروی» دکترای فناوری ارتباطات، دکترای مدیریت رسانه، کارشناس فناوری اطلاعات و کسب و کارهای مجازی و «محسن رجبی» تولیدکننده و عضو انجمن تولیدکنندگان اسباب‌بازی از جمله سخنرانان این نشست هستند.
«سیجی کانانی» طراح بازی‌های کارتی و رومیزی از کشور ژاپن نیز به عنوان مهمان در این نشست سخن خواهد گفت.
علاقه‌مندان برای شرکت در نشست علمی «اقتصاد صنعت اسباب‌بازی در دوران کرونا» می‌توانند از طریق پایگاه جشنواره به نشانی irantoyfestival.ir اقدام کنند.
یادآوری می‌شود ششمین جشنواره ملی اسباب‌بازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با شعار «آینده را باید ساخت» به صورت مجازی در حال برگزاری است.