آغاز رویداد ملی منتا؛ انتخاب برترین استارت‌اپ‌ها و شرکت‌های نوآور حوزه تعاون

۲۷ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۴:۰۳ کد : ۲۳۵۸ اخبار سازمان
رویداد ملی منتا به جهت انتخاب برترین استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های نوآور حوزه تعاون توسط هفت داور تخصصی کسب و کار خود آغاز شد.
آغاز رویداد ملی منتا؛ انتخاب برترین استارت‌اپ‌ها و شرکت‌های نوآور حوزه تعاون

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، خلاقیت و نوآوری، کاربردی بودن، راهبرد ورود به بازار، الگوی کسب و کار، توجیه اقتصادی، قدرت رقابت و ارتباط با بخش تعاون از جمله ملاک‌های این انتخاب است.
منتا (مرکز نوآوری و توسعه تعاون ایران) با همکاری سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی، صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری بخش تعاون، بانک توسسه تعاون و وزرارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزارکنندگان اولین دوره این رویداد هستند.
برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به سایت www.menta.ir مراجعه کنید و یا با شماره ۰۲۱-۸۶۰۷۴۹۳۳ تماس بگیرید. لازم به ذکر است مهلت ثبت نام تا تاریخ ۱۵ فروردین تمدید شده است.