۱۴ فروردین ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۳ کد : ۲۳۶۲ مدرسه بازی‌پردازی معرفی بازی
در ادامه معرفی بازی‌های دورهمی و خانوادگی مخصوص عید نوروز، بازی «تخمین کنید «را برای شما عزیزان معرفی می‌کنیم.

نویسنده: علی علیزاده

مطالب مرتبط

معرفی بازی «منچ»

معرفی «نقطه‌بازی»

معرفی بازی «اسم پیشولی»

معرفی بازی «لِی‌لِی»

معرفی بازی «جنگ کشتی‌ها (BattleShip)»

معرفی بازی «تخمین کنید!»
بازی «تخمین کنید» یک بازی فکری و تصوری ساده بوده که دارای قوانین ساده‌ای می‌باشد. در این بازی حداقل به حضور ۲ بازیکن نیاز است و بازیکنان به نوبت بازی می‌کنند. بدین صورت که یک گروه یا بازیکن اهدافی را برای خود مشخص کرده و اندازه آن‌ها را حساب می‌کند مثلاً اندازه «در اتاق» و یا «تعداد نفس‌های هر فرد در یک دقیقه». سپس از بازیکن دیگر خواسته می‌شود که اهداف مشخص شده را تخمین بزند، یعنی اندازه «در» را بگوید و مواردی از این دست. وقتی همه بازیکنان بازی کردند، تخمین‌هایی که زدند بررسی می‌شود و برحسب دقت تخمین‌هایشان امتیاز می‌گیرند. بازی در چند دور انجام می‌شود و بازیکن یا گروهی که امتیاز بیشتری به دست آورده باشد، برنده بازی خواهد بود.

این بازی، به تفکر فضایی افراد بسیار کمک می‌کند و بعد از تجربه‌های پی‌درپی در انجام این بازی، افراد در ذهن خود به درک درست و دقیق‌تری برای اندازه‌گیری موارد مختلف می‌رسند. بازی نیاز به ابزاری ندارد و به راحتی قابل اجراست. برای جذاب‌تر شدن بازی، می‌توانید جایزه تعیین کنید مثلاً دادن یک شام!!
به شما توصیه می‌کنیم که حتماً این بازی را تجربه کنید.

برای اطلاع از اخبار مربوط به بازی‌ها و مطلع شدن از مقالات تازه می‌توانید به اینستاگرام ما به آیدی bazikhallagh مراجعه کنید.

کلید واژه ها: ببروبازیکن بردگیم بازی‌ رومیزی بازی‌ فکری بازی‌ دورهمی بازی‌ خانوادگی بازی‌‎های نوروزی بازی‌های نوروزی