۱۴ فروردین ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۳ کد : ۲۳۶۴ مدرسه بازی‌پردازی معرفی بازی
بازی بعدی‌ای که قصد معرفی آن را داریم، بازی «شکلک (کنترل خنده)» می‌باشد. بسیاری از ما درباره این بازی اطلاعات زیادی داریم و یا اینکه حداقل نام آن را شنیده‌ایم. اما برای آشنایی بیشتر، دقیق‌تر این بازی مفرح و نشاط‌آور را بررسی می‌کنیم.

نویسنده: علی علیزاده

معرفی بازی «منچ»

معرفی «نقطه‌بازی»

معرفی بازی «اسم پیشولی»

معرفی بازی «لِی‌لِی»

معرفی بازی «جنگ کشتی‌ها (BattleShip)»

‌‌

بازی «شکلک» نوعی از بازی است که باید در آن ۲ نفر رو‌به‌روی یکدیگر نشسته و به صورت هم خیره شوند. می‌پرسید چرا؟! ما به شما می‌گوییم. یک نفر از این ۲ بازیکن باید با صورت خود، حالات و اداهای خنده‌دار و بامزه‌ای دربیاورد و مستقیماً به بازیکن مقابل خود نگاه کند. در مقابل، بازیکن دیگر باید خود را کنترل کرده و به اداهای او نخندد. البته که هر دو نفر کار سختی دارند. چراکه یک نفر باید با صورت خود خنده‌دارترین شکلک‌های ممکن را دربیاورد و بازیکن مقابل در صورت دیدن شکلک‌های خنده‌دار نفر مقابل، باید خنده خود را کنترل کند و حتی نباید یک لبخند کوچک بزند، چراکه در اینصورت بازی را واگذار خواهد کرد. این بازی فقط به صورت ۲ نفره انجام نمی‌شود و شما می‌توانید با گروهی از دوستان و یا خانواده خود این بازی را انجام دهید. در این مدل همه افراد دور هم می‌نشینند و به صورت نوبتی شکلک درمی‌آورند. بقیه افراد باید سعی کنند تا به اداهای دیگران نخندند و هروقت که یک نفر خنده‌اش گرفت، از بازی حذف می‌شود. بازی به همین صورت ادامه می‌یابد تا زمانی که فقط یک نفر در بازی باقی بماند.

‌‌‌‌

همچنین می‌توانید به صورت دو به دو با یکدیگر بازی کنید و از هر بازی یک نفر باقی بماند تا زمانی که فقط یک بازیکن در بازی باقی بماند. بازی «شکلک» بازی‌ای است که به هیچ ابزاری نیازی ندارد و همچنین بسیار ساده و مفرح می‌باشد. به شما پیشنهاد می‌کنیم در جمع‌ها و دورهمی‌های خانوادگی و دوستانه خود در عید نوروز، این بازی مفرح را تجربه کنید و از خنده روده‌بر شوید.

برای اطلاع از اخبار مربوط به بازی‌ها و مطلع شدن از مقالات تازه می‌توانید به اینستاگرام ما به آیدی bazikhallagh مراجعه کنید.

کلید واژه ها: ببروبازیکن بردگیم بازی‌ رومیزی بازی‌ فکری بازی‌ خانوادگی بازی‌‎های نوروزی بازی‌های نوروزی