کسب دو رتبه برتر نشریه سازمان دانشجویان در جشنواره تیتر ۱۲

۲۴ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۲ کد : ۲۵۴۷ شُعَب سازمان دانشجویان اسلایدر
نشریه وقایع اتفاقیه به صاحب امتیازی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، در آیین اختتامیه جشنواره تیتر ۱۲، به عنوان سومین نشریه دانشجویی برتر، در رسته نشریات عمومی دست یافت.
کسب دو رتبه برتر نشریه سازمان دانشجویان در جشنواره تیتر ۱۲

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، این نشریه علاوه‌بر کسب رتبه سوم رسته عمومی در جشنواره تیتر ۱۲ موفق شد تا رتبه سوم رسته عکس را نیز از آن خود کند.
رتبه سوم نشریات عمومی به سبحان گوهری از نشریه وقایع اتفاقیه و رتبه سوم رسته عکس به محمدحسین سمندری مقدم از نشریه وقایع اتفاقیه تعلق گرفت.
دوازدهمین دوره جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر ۱۲» توسط معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد، در این جشنواره کلیه دانشجویان شاغل به تحصیل کشور شامل دانشجویان دانشگاه‌های تابعه وزارت‌های بهداشت و علوم امکان حضور را داشتند.
سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، کسب این موفقیت ارزشمند را به تیم پرتلاش وقایع اتفاقیه تبریک گفته و برای تمام افرادی که در این فرآیند نقش آفرینی کرده‌اند؛ آرزوی موفقیت و بهروزی دارد.