انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین مرکز گردشگری علمی – فرهنگی دانشجویان ایران و سازمان متخصصین و مدیران ایران

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۲۲:۵۹ کد : ۲۵۶۵ مرکز گردشگری علمی- فرهنگی دانشجویان
تفاهم‌نامه‌ همکاری بین مرکز گردشگری علمی – فرهنگی دانشجویان ایران و سازمان متخصصین و مدیران ایران با موضوع همکاری در ارزیابی و صدور "تخصص کارت" و "مهارت کارت" منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز گردشگری علمی_فرهنگی دانشجویان ایران(ISTTA)، عصر امروز جلسه‌ای با حضور رحیم یعقوب زاده رئیس مرکز گردشگری علمی – فرهنگی دانشجویان ایران و ایمان مصدری مدیرعامل سازمان متخصصین و مدیران ایران به منظور همکاری در ارزیابی و صدور "تخصص کارت" و "مهارت کارت" و با همکاری سازمان فنی و حرفه ای کشور تشکیل شد.
همکاری در صدور "تخصص کارت" و "مهارت کارت" ویژه جامعه دانشگاهی کشور و رشته‌های مرتبط با گردشگری، صنایع-دستی، میراث فرهنگی، هنرهای سنتی، غذا، رستوران و هتلداری خواهد بود و پس از آن رشته های دیگر را هم در بر خواهند گرفت.