برگزاری نشست وضعیت گردشگری در ایران در دوران کرونا

۱۶ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۱:۴۸ کد : ۲۵۷۵ مرکز گردشگری علمی- فرهنگی دانشجویان
سی و چهارمین نشست از سلسله نشست های چشم انداز صنعت گردشگری در ایران با موضوع وضعیت گردشگری در ایران در دوران کرونا (گفتار دوم) برگزار می‌شود.
برگزاری نشست وضعیت گردشگری در ایران در دوران کرونا

به گزارش روابط عمومی مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران (ISTTA)، سی و چهارمین نشست علمی- تخصصی با موضوع "وضعیت گردشگری در ایران در دوران کرونا "در جهت بررسی وضعیت گردشگری ایران در دوران کرونا و ارائه پیشنهاداتی درخصوص حل این معضل برگزار می‌شود.

دکتر مهنا نیک‌بین، عضو هیئت‌علمی گروه مدیریت جهانگردی و هتلداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب سخنران این نشست خواهند بود.
این نشست روز سه شنبه مورخ ۱۸ شهریور در استودیو مبین خبرگزاری قرآنی برگزار می شود. علاقمندان می توانند ویدئوی این گفتگو را در اینستاگرام و آپارات مرکز مشاهده نمایند.

این سلسله‌نشست‌ها برای تبیین و بررسی چشم‌انداز کنونی گردشگری در کشور طراحی شده است و تلاش خواهد شد تا تأثیرات متغیرهای اقتصاد، فرهنگ، امنیت، سلامت و سیاست بر حوزه گردشگری به‌صورت مسئله‌محورانه به بحث گذاشته شود و نتایج و مباحث هریک از نشست‌ها به‌صورت گزارش به اطلاع مدیران، مسئولان و فعالان این حوزه برسد.