مرکز گردشگری علمی- فرهنگی دانشجویان ایران به مناسبت هفته گردشگری برگزار می‌کند:

نشست علمی-تخصصی نقش کاروانسراها در توسعه گردشگری ایران

۰۷ مهر ۱۳۹۹ | ۱۲:۲۷ کد : ۲۵۸۲ مرکز گردشگری علمی- فرهنگی دانشجویان
سی و ششمین نشست از سلسله نشست‌های صنعت گردشگری در ایران با موضوع «نقش کاروانسراها در توسعه گردشگری ایران» به مناسبت هفته گردشگری برگزار می‌شود.
نشست علمی-تخصصی نقش کاروانسراها در توسعه گردشگری ایران

به گزارش روابط عمومی مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران (ISTTA)، نشست تخصصی "نقش کاروانسراها در توسعه گردشگری ایران" به منظور بازبینی نقش کاروانسراها در جهت توسعه گردشگری ایران و ارائه راهکارهایی برای زنده‌سازی این میراث تاریخی کشور با گفتگوی دکتر نادر کریمیان سردشتی عضو هیئت علمی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری برگزار می شود.
این نشست روز چهارشنبه مورخ ۹ مهر به‌صورت لایو در اینستاگرام همزمان با هفته گردشگری برگزار می‌گردد و ویدئوی آن در صفحات مجازی مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان به آدرس www.instagram.com/istta.ir و www.aparat.com/istta نمایه می شود.
لازم به ذکر است سخنرانی ایراد‌شده در قالب گزارش راهبردی(Policy Paper) چاپ و منتشر خواهد شد.