برگزاری اولین رویداد ایده‌پردازی و اسباب‌بازی در خراسان شمالی

۱۳ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۵:۳۳ کد : ۲۵۹۴ اخبار بازی
با توجه به اهمیت و نقش بسیار مهم اسباب‌بازی‌ها در افزایش خلاقیت و هوش کودکان و تاثیر فناوری‌های جدید در دنیای اسباب‌بازی‌ها، مرکز نوآوری و شتاب‌دهی جهاد دانشگاهی بجنورد، اولین رویداد ایده‌پردازی و اسباب‌بازی را در خراسان شمالی برگزار می‌کند.
برگزاری اولین رویداد ایده‌پردازی و اسباب‌بازی در خراسان شمالی

بی‌شک اسباب‌بازی‌ها نقش بسیار مهمی در افزایش خلاقیت و هوش کودکان دارد و کودکان امروز استفاده از ابزارهای دیجیتالی یا اسباب‌بازی‌هایی که به نوعی برگرفته از این فناوری‌ها باشد را ترجیح می‌دهند؛ بنابراین تغییر اسباب‌بازی‌ها به سبک فناوری‌های روز ضروری است. با توجه به اهمیت و نقش بسیار مهم اسباب‌بازی‌ها در افزایش خلاقیت و هوش کودکان و تاثیر فناوری‌های جدید در دنیای اسباب‌بازی‌ها، مرکز نوآوری و شتاب‌دهی جهاد دانشگاهی بجنورد، اولین رویداد ایده‌پردازی و اسباب‌بازی را در خراسان شمالی، با محورهای زیر برگزار می‌کند:
• بازی و اسباب‌بازی‌های تیمی
• بازی و اسباب‌بازی‌های فکری، آموزشی و مهارتی
• بازی و اسباب‌بازی با رویکرد آموزش مفاهیم شهروندی
• بازی و اسباب‌بازی‌های سنتی، بومی و محلی
• بازی و اسباب‌بازی با مفاهیم دینی و زیارتی
• بازی و اسباب‌بازی‌های الکترونیکی
• بازی و اسباب‌بازی‌های محیطی _ اجتماعی
• بازی و اسباب‌بازی با مفاهیم دفاع مقدس

در این رویداد، دو کارگاه آموزشی تخصصی به همراه ارائه مدرک معتبر از سازمان جهاد دانشگاهی در روز ۲۴ شهریور و یک پنل تخصصی گفتگومحور در روز ۲۵ شهریور ۱۴۰۰ نیز برگزار خواهد شد. مهلت ثبت‌نام در این رویداد تا تاریخ ۲۲ شهریور ماه می‌باشد.
صاحبان ایده جهت دریافت اطلاعات بیشتر و شرکت در این رویداد می‌توانند به آدرس الکترونیکی www.evand.com/events/edaytoys مراجعه نمایند.
جوایز: ۱+۳+۵ میلیون تومان جایزه نقدی برای ایده‌های برتر
ایده‌های برتر در مرکز نوآوری و شتاب‌دهی جهاد دانشگاهی بجنورد پذیرش و از حمایت‌های مالی و غیرمالی مرکز نوآوری و شتاب‌دهی جهاد دانشگاهی بجنورد و پارک علم و فناوری استان برخوردار خواهند شد.
برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با جناب آقای روان‌بخش به شماره ۰۹۰۳۳۳۶۰۹۹۹ تماس بگیرید.

کلید واژه ها: اسباب‌ بازی بازی