قهرمانی نماینده دانشگاه علوم پزشکی سمنان در مسابقات مناظره دانشجویان استان سمنان

۳۰ آبان ۱۴۰۰ | ۱۲:۲۸ کد : ۲۷۱۱ گفتگو، مناظره و آزاد اندیشی
نماینده دانشگاه علوم پزشکی سمنان مقام اول و قهرمانی مرحله استانی دهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در استان سمنان را کسب کرد.

به گزارش روابط عموم ی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی و به نقل از ایسنا، سیدمحمدعلی شاهمیری بیان کرد: فینال مرحله استانی مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در استان سمنان روز گذشته با حضور دو تیم «زبان سرخ» نماینده دانشگاه علوم پزشکی سمنان و تیم «شهیدرجایی» نماینده دانشگاه فرهنگیان سمنان برگزار شد.
وی اضافه کرد: در پایان ۳۲ دقیقه مناظره(جمعاً ۱۶ دقیقه برای هر تیم) و با رأی هیئت داوران، نماینده دانشگاه علوم پزشکی سمنان مقام اول و نماینده دانشگاه فرهنگیان سمنان مقام دوم را کسب کردند. در این دوره از مسابقات، ۹ تیم از دانشگاه‌های سمنان، دانشگاه علوم پزشکی سمنان، دانشگاه آزاد سمنان و دانشگاه فرهنگیان سمنان به رقابت پرداختند.
تیم «زبان سرخ» از دانشگاه علوم پزشکی سمنان به عنوان نماینده استان سمنان جواز حضور در مسابقات منطقه‌ای دهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران را کسب کرد.