برگزاری وبینار دوره‌های آموزش مقدماتی کسب و کار

۰۳ آذر ۱۴۰۰ | ۱۶:۲۷ کد : ۲۷۲۴ شُعَب سازمان دانشجویان
دوره های آموزش مقدماتی کسب و کار به همت کانون کسب و کارهای کوچک و کارآفرینی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان خراسان جنوبی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، راه‌اندازی یک کسب و کار تازه به هیچ وجه امر ساده‌ای محسوب نمی‌شود. بسیاری از کارآفرینان ایده‌های جذابی در مورد راه‌اندازی کسب و کار دارند با این حال در مقام اجرای آن‌ها با مشکلات زیادی مواجه می‌شوند.
کانون کسب و کارهای کوچک و کارآفرینی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان خراسان جنوبی با همکاری انجمن علمی مهندسی صنایع دانشگاه‌های صنعتی بیرجند و علم و فناوری مازندران اقدام به برگزاری دوره‌های آموزش مقدماتی کسب و کار با 6 سرفصل طراحی مدل کسب و کار، مطالعات بازار، مدیریت مالی در کسب و کار، ارزیابی اقتصادی و مالی طرح‌های سرمایه‌گذاری و کسب و کار، مطالعات امکان‌سنجی، تحلیل ریسک در طرح‌های سرمایه‌گذاری و کسب و کار به صورت مجازی کرده است که این وبینار هر هفته چهارشنبه برگزار می‌شود.