به میزبانی دانشگاه تهران؛

مسابقات مناظره دانشجویی دانشگاه‌های تهران فردا برگزار می‌شود

۱۴ آذر ۱۴۰۰ | ۱۶:۵۵ کد : ۲۷۴۱ شُعَب سازمان دانشجویان
مسابقات مناظره دانشجویی دانشگاه‌های تهران فردا به میزبانی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی و به نقل از خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هر سال سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی مسابقات ملی مناظره دانشجویی را با هدف رشد و شکوفایی فرهنگ گفتگو، زمینه‌سازی برای شکل‌گیری تفکر خلاق و نقاد در میان دانشجویان، ایجاد انگیزه در جامعه در راستای گرایش به ارتقاء دانش و آگاهی، آموزش مسائل و مطالب علمی به‌صورت جذاب، قابل پذیرش و اثربخش و تمرین و تقویت فعالیت‌های گروهی منسجم و هدفمند را در سراسر کشور برگزار می‌کند. امسال نیز برگزاری این مسابقات در استان تهران به ۳ دانشگاه تهران، صنعتی شریف و خواجه نصیر واگذار شده است.
بر اساس این گزارش، این مسابقات با بیشترین میزان مشارکت دانشجویی از دانشگاه‌های مختلف از جمله امام صادق، علامه طباطبایی علوم قضایی، علم و فرهنگ و تهران فردا دوشنبه ۱۵ آذر ماه در دانشگاه تهران از ساعت 9 صبح تا 13 با رقابت 7 گروه 4 نفره برگزار می‌شود.