برگزاری اردوی اصفهان‌گردی توسط سازمان دانشجویان واحد صنعتی اصفهان

۱۵ آذر ۱۴۰۰ | ۱۵:۳۰ کد : ۲۷۴۷ شُعَب سازمان دانشجویان
اردوی اصفهان‌گردی توسط کانون سلامت سازمان دانشجویان واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، اردوی اصفهان‌گردی، 11 آذرماه، توسط کانون سلامت سازمان دانشجویان واحد صنعتی اصفهان برای دانشجویان دختر برگزار شد.
در این اردو، دانشجویان از آکواریوم بزرگ اصفهان بازدید کرده و در پارک ناژوان اصفهان برنامه تغذیه سالم به همراه توضیحات دبیر کانون سلامت، پیرامون تغذیه سالم انجام شد.
گفتنی است آکواریوم اصفهان در پارک ناژوان اصفهان و روی سه هزار و ۵۰۰ متر مربع مساحت در زیر زمین احداث شده است. گونه‌های مختلف آبزیان، ماهیان آب‌های شور و شیرین، ستاره‌های دریایی، از پنج اقیانوس دنیا در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفته است.
 این مجموعه ۳۳ آکواریوم 5 تا 10 متری به ‌صورت تونل ۳۵ متری و حجم یک هزار و 80 مترمکعب آب را شامل می‌شود.