مرکز دانشجویی مدیریت و حکمرانی(محک) سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی برگزار می‌کند:

برگزاری اولین کارگاه از دوره آشنایی با وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و نهادهای کشور

۱۵ آذر ۱۴۰۰ | ۱۵:۵۲ کد : ۲۷۴۹ باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست
اولین کارگاه از دوره آشنایی با وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و نهادهای کشور در مرکز دانشجویی مدیریت و حکمرانی سازمان دانشجویان برگزار می شود.
برگزاری اولین کارگاه از دوره آشنایی با وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و نهادهای کشور

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، با توجه به این‌که چشم‌انداز و مأموریت این سازمان مبنی بر تبدیل شدن به شبکه فراگیر رشد و توانمندسازی دانشجویان در گام دوم انقلاب اسلامی می‌باشد و این سازمان تاکید بر شبکه‌سازی و تربیت نیرو‌های متعهد و توانمند در جهاد دانشگاهی برای حل بخش بزرگی از مشکلات جامعه، و آموزش با هدف آماده‌سازی دانشجویان برای حضور در عرصه مدیریت و تصمیم‌گیری کشور دارد، بر همین اساس مرکز دانشجویی مدیریت و حکمرانی سازمان دانشجویان نخستین کارگاه از دوره آشنایی با وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و نهادهای کشور با محوریت آشنایی با ساختار سازمان محیط زیست را برگزار می‌کند.
این برنامه روز چهارشنبه ۱۷ آذر ماه ساعت ۱۰ صبح با حضور دکتر سیدابوالقاسم موسوی مدیر کل محترم دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان محیط زیست برگزار خواهد شد.
علاقه‌مندان به شرکت در این کارگاه می‌توانند با مراجعه به آدرس 26https://www.roytab.ir/w/d/ این برنامه را مشاهده کنند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره تماس ۰۲۱-۶۶۹۷۸۰۰۰ تماس حاصل نمایید.