برنامه‌های سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی به مناسبت روز دانشجو

۱۵ آذر ۱۴۰۰ | ۱۲:۵۶ کد : ۲۷۶۰ شُعَب سازمان دانشجویان
مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی ویژه‌برنامه‌های این سازمان را به مناسبت روز دانشجو تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی، علیرضا دارابی مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی گفت: به مناسبت ۱۶ آذر، روز دانشجو، نشست هم‌اندیشی تشکل‌های دانشجویی به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی و با همکاری دانشگاه‌های استان برگزار می‌شود.
وی افزود: به همین مناسبت جمعی از دبیران کانون‌های سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان در دیدار صمیمانه با استاندار مرکزی همراه با مراسم پرسش و پاسخ شرکت می‌کنند.
دارابی اضافه کرد: برگزاری نشست با حضور مهدی عباسی، رییس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی کشور از دیگر برنامه‌های سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان به مناسبت روز دانشجو خواهد بود.
این مقام مسئول در پایان، ایجاد زمینه کشف، شکوفایی و اعتلای استعدادهای اجتماعی، سیاسی، هنری، علمی و فرهنگی دانشجویان و ارتقای همکاری و مشارکت آنان در زمینه‌های مذکور را از جمله اهداف تاسیس سازمان دانشجویان عنوان کرد.