به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی؛

برگزاری مسابقه فرهنگی مطالعاتی کلام رهبر در دانشگاه های آذربایجان غربی

۱۶ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۴:۵۲ کد : ۲۸۲۴ شُعَب سازمان دانشجویان
به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، مسابقه فرهنگی مطالعاتی «کلام رهبر» به مناسبت بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامی در آذربایجان غربی برگزار می‌شود.
برگزاری مسابقه فرهنگی مطالعاتی کلام رهبر در دانشگاه های آذربایجان غربی

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی، این مسابقه به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی آذربایجان غربی و با هدف بزرگداشت یوم‌الله دهه فجر و چهل و سومین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ویژه دانشجویان دانشگاه‌های آذربایجان غربی برپا می‌شود.
دانشجویان علاقه‌مند تا 22 بهمن ماه سال جاری می‌توانند جواب سوالات مسابقه را به همراه مشخصات کامل خود به شماره پیامکی 500020606600 ارسال کنند.
گفتنی است دانشجویان بایستی برای ارسال پاسخ سوالات، در صورتی که جواب سوالات به ترتیب 1 ، 2 ، 3 باشد عدد 123 را به سامانه پیامکی ارسال کنند و به 3 نفر که پاسخ صحیح را ارسال کنند، جوایزی اهدا خواهد شد.
سوالات این مسابقه به شرح ذیل می‌باشد:
۱) مقام معظم رهبری در مراسم نوزدهمین سالگرد رحلت امام خمینی(رحمه‌الله)، صاحبان اصلی انقلاب را چه کسانی عنوان کرده‌اند؟
1) روحانیون                                                   2) طلبه‌ها
3) دانشگاهیان                                                4) مردم
۲) مقام معظم رهبری در دیدار با مردم آذربایجان شرقی به تاریخ 28 بهمن 1392 کدام حادثه را شبیه‌ترین حادثه به معجزات انبیاء عنوان کردند؟
1) قیام 15 خرداد                                          2) پیروزی انقلاب
3) 13 آبان روز تسخیر لانه جاسوسی                  4) 16 آذر روز دانشجو
۳) رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب  چه چیز را آشکارترین وسیله‌ی عزّت و قدرت یک کشور عنوان کرده‌اند؟
1) دانش                                                   2) استکبارستیزی
3) ایمان                                                   4) خودکفایی