اجرای پویش دانشجویی «یک کار خوب، یک ردپای خوب» در گیلان

۲۳ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۰ کد : ۲۸۴۴ شُعَب سازمان دانشجویان
به‌مناسبت ماه مبارک رمضان، پویش دانشجویی «یک کار خوب یک ردپای خوب» با محوریت خدمات آموزشی، بهداشتی و تغذیه‌ای در مناطق حاشیه شهر گیلان برگزار می‌شود.
اجرای پویش دانشجویی «یک کار خوب، یک ردپای خوب» در گیلان

به گزارش سازمان دانشجویان از گیلان، کانون مهربانان سازمان دانشجویان معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان گیلان به‌مناسبت ماه مبارک رمضان، همچون سال گذشته اقدام به برگزاری پویش دانشجویی «یک کار خوب، یک ردپای خوب» با محوریت خدمات آموزشی، بهداشتی و تغذیه‌ای در مناطق حاشیه شهر کرده است.

در این پویش با همراهی اعضای دانشجویی فعال و داوطلبین و با حمایت خیرین استان، خدمات بهداشتی، آموزشی، روانشناختی و تغذیه‌ای به خانواده‌های آسیب‌دیده و کم‌برخوردار ارائه شده و بستر شرکت در این نذر فرهنگی برای عموم مردم فراهم شده است.

علاقه‌مندان می‌توانند در این فعالیت داوطلبانه با توجه به تخصص خود در بخش‌های آموزشی، بهداشتی، روانشناختی و همچنین تغذیه‌ای با شماره گیری ۰۹۱۱۵۴۶۴۷۰۸ با این پویش همراه باشند.

انتهای پیام