جلسه عمومی سازمان دانشجویان

۲۸ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۷:۱۶ کد : ۲۸۴۹ اخبار سازمان اسلایدر
اولین جلسه عمومی سازمان دانشجویان در سال جدید برگزار شد.
جلسه عمومی سازمان دانشجویان

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی اولین جلسة عمومی در سال جدید عصر روز یکشنبه مورخ ۲۸/‏۰۱/‏۱۴۰۱‬ برگزار شد.
در این جلسه ابتدا دکتر فریدزاده ضمن عرض تبریک به مناسبت ولادت حضرت امام حسن مجتبی (ع) و روز اکرام و تکریم خیرین و آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان ابراز امیدواری کرد که ان¬شاءالله با همت و هم¬افزایی همدیگر، اقدام به موقع و بجا و انتخاب فعالیت¬های گزین و بهتر و نه تکراری سازمان را در دستیابی به اهداف یاری رسانیم.
پس از آن سایر اعضا نیز نقطه نظرات و پیشنهادات خود را به اجمال اعلام کردند و دکتر فریدزاده نیز اظهار کرد ان¬شاءالله سازمان بتواند با ابتکار، خلاقیت و تلاش مضاعف همکاران و ایجاد ارتباط مناسب با دستگاه¬های متولی امر فرهنگی در جامعه به جایگاه مورد نظر خود و اهداف کلان در نظر گرفته شده نزدیک‌تر شود.