تاکید بر تقویت فعالیت‌های مشترک فرهنگی جهاددانشگاهی و دانشگاه پیام نور

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۴:۵۹ کد : ۲۸۶۲ اسلایدر
تاکید بر تقویت فعالیت‌های مشترک فرهنگی جهاددانشگاهی و دانشگاه پیام نور

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، جلسه سرپرست سازمان دانشجویان ایران با دکتر محمدتقی امینی سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور در سازمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه طرفین ضمن بررسی موضوعات مورد علاقه در حوزه فرهنگی، توافق کردند در قالب تفاهم‌نامه ای جامع همکاری خود را در حوزه های مختلف فرهنگی، هنری وادبی توسعه دهند. همچنین با توجه به تشخیص شورای عالی مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران توسط جهاد دانشگاهی، مقرر شد معاونت فرهنگی دانشگاه پیام‌نور به عنوان یکی از اعضای شورای عالی در جلسات حضور پیدا کند.
در این جلسه علاوه بر جناب آقای دکتر امینی، آقایان دکتر عباسی سرپرست اداره کل امور دانشجویان دانشگاه پیام نور، دکتر مهدوی‌فر رئیس گروه برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی، دکتر خداشاهی معاون اداره کل فرهنگی و اجتماعی و حسن کمالی‌نژاد رئیس اداره فعالیت‌های فرهنگی پیام نور نیز حضور داشتند.

کلید واژه ها: پیام نور سازمان دانشجویان ایران سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی