مراسم بزرگداشت سی و سومین سالروز ارتحال حضرت امام خمینی (رحمت الله علیه) برگزار می شود.

۰۹ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۰:۱۰ کد : ۲۸۸۶ مرکز امام، ولایت فقیه و انقلاب اسلامی
مراسم سی و سومین سالروز ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، حضرت امام خمینی (رحمت الله علیه) در دو روز متوالی دوشنبه، ۹ خرداد ماه در حسینیه جماران و سه شنبه ۱۰ خرداد ماه سال جاری در مرقد مطهر امام خمینی (رحمت الله علیه) به همت کمیته جوانان، دانشگاهیان و فرهنگیان ستاد مرکزی بزرگداشت حضرت امام خمینی (رحمت الله علیه) برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، همزمان با فرارسیدن سی و سومین سالگرد ارتحال رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (رحمت الله علیه)، مراسم "خورشید قرن" با حضور دانشجویان و علاقمندان اندیشه‌ها و آرمان‌های بنیانگذار انقلاب اسلامی برگزار خواهد شد.
این مراسم با سخنرانی استاد حسن رحیم پورازغدی، به همراه رونمایی از کتاب صوتی"خط امام"، دوشنبه ۹ خرداد ماه، ساعت ۱۱ صبح در حسینیه جماران و همچنین مراسم تجدید میثاق دانشگاهیان با آرمانهای امام خمینی (رحمت الله علیه) و تجدید بیعت با مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، روز سه شنبه ۱۰ خرداد ماه، ساعت ۱۱ صبح در حرم مطهر حضرت امام خمینی (رحمت الله علیه) با حضور جمعی از جهادگران جهاد دانشگاهی به همراه مسئولان وزارت علوم، وزارت بهداشت، دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از دانشگاهیان برگزار می‌شود.
گفتنی است، دانشجویان علاقمند می‌توانند برای شرکت در مراسم" خورشید قرن" جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۰۳۷۴۶۶۲۹۶ یا ۶۶۱۷۶۸۷۱ تماس حاصل فرمایند.

کلید واژه ها: سازمان دانشجویان ایران سالگرد ارتحال رهبر کبیر انقلاب