باشگاه مناظره‌کنندگان جوان افتتاح شد

۰۹ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۹:۳۷ کد : ۲۸۹۰ گفتگو، مناظره و آزاد اندیشی اسلایدر
در حاشیه اختتامیه دهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران، باشگاه مناظره‌کنندگان جوان تشکیل و اعضای شورای مرکزی آن نیز تعیین گردید.
باشگاه مناظره‌کنندگان جوان افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران؛ در نشستی با حضور برگزیدگان ادوار مسابقات مناظره باشگاه مناظره‌کنندگان تشکیل شد. در ابتدای نشست مهدیه شاه نظری، مدیر مرکز ملی گفتگو به ارائه توضیحاتی در خصوص باشگاه مناظره‌کنندگان پرداخت و بیان کرد یکی از اهداف این باشگاه برگزار کردن هرچه بهتر مناظرات توسط دانشجویان می‌باشد.
سپس برگزیدگان ادوار به بحث و تبادل نظر با یکدیگر پرداختند و در نهایت پس اعلام کاندیدهای شورای مرکزی و رای گیری، آقایان علیرضا قضاوی، نادر مستقیمی، محمد معین جوادی و محمد صالح موحد و سرکار فاطمه خانم فدایی به عنوان اعضای اصلی شورای مرکزی و آقایان حمید اسکندری و اسماعیل شیری به عنوان اعضای علی البدل انتخاب شدند.
شایان ذکر است پیش نویس آیین نامه باشگاه تنظیم و پس از بازبینی به تایید شورای مرکزی خواهد رسید.

کلید واژه ها: باشگاه مناظره کنندگان مرکز ملی مناظره سازمان دانشجویان ایران