دیدار معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی و سرپرست سازمان دانشجویان ایران با معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی

۰۲ تیر ۱۴۰۱ | ۱۱:۳۴ کد : ۲۸۹۸ اخبار سازمان اسلایدر
در راستای افزایش تعاملات و هم‌افزایی‌های بیشتر، دکتر جمال رحیمیان معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی و دکتر رضا فریدزاده، سرپرست سازمان دانشجویان ایران با حجّت‌الاسلام‌والمسلمین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، در این دیدار که روز دوشنبه سی‌ام خرداد برگزار شد، دکتر رحیمیان ضمن معرفی اجمالی برنامه‌های معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی، سه طرح شاخص این معاونت را که با همکاری سازمان دانشجویان ایران برگزار می‌شود، معرفی کرد و خواستار مساعدت و همکاری‌های لازم مراجع ذی‌ربط در اجرای این طرح‌ها شد. سه طرح ملی «ایران، مرز پرگهر»؛ «مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران» و «تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران» ازجمله طرح‌های باسابقه و شاخص مجموعه معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی هستند که جامعۀ دانشگاهی از این طرح‌ها طی چندین دوره استقبال خوبی کرده‌اند.
حجّت‌الاسلام‌والمسلمین خسروپناه دبیر هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره هستند که در چندین دوره، عضو شورای علمی مسابقات مناظره دانشجویان ایران بوده‌اند.

کلید واژه ها: سازمان دانشجویان ایران سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی