۰۵ تیر ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۷ کد : ۲۹۰۰ اخبار سازمان شُعَب سازمان دانشجویان اسلایدر

مدیر اداره راهبری و نظارت بر شعب و تشکیلات دانشجویی سازمان دانشجویان ایران تعیین شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، دکتر رضا فریدزاده، سرپرست سازمان دانشجویان ایران با تأکید بر مأموریتی که برای این سازمان جهت اعتلای برنامه‌های فرهنگی و حرکت در مسیر سازنده فعالیت‌های دانشجویی در نظر گرفته شده است، مسئولیت اداره راهبری و نظارت بر شعب و تشکیلات دانشجویی سازمان دانشجویان ایران را به خانم فاطمه چاوشیان از اعضای پرتلاش این سازمان محول کرد.

همچنین، دکتر رضا فریدزاده از تلاش‌های سرکار خانم ناعمه علی‌نژاد که پیش‌تر این سمت را بر عهده داشتند، تشکر و قدردانی کرد.

کلید واژه ها: سازمان دانشجویان ایران جهاددانشگاهی