اکران فیلم سینمایی هناس برای دانشجویان کوی دانشگاه تهران

۳۱ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۹:۵۲ کد : ۲۹۴۲ اخبار سازمان اسلایدر
با همکاری سازمان دانشجویان ایران، فیلم سینمایی هناس در تالار الغدیر کوی دانشگاه تهران اکران شد و با استقبال دانشجویان مواجه گردید.
اکران فیلم سینمایی هناس برای دانشجویان کوی دانشگاه تهران

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، فیلم سینمایی هناس روز یکشنبه، ۳۰مردادماه۱۴۰۱، در سالن الغدیر مجتمع کوی دانشگاه تهران، برای دانشجویان ساکن در خوابگاه اکران شد. این برنامه با همکاری جهاد دانشگاهی کوی دانشگاه تهران و سازمان دانشجویان ایران برگزار شد که با استقبال خوبی از جانب دانشجویان ساکن در کوی مواجه گردید.

فیلم سینمایی هناس محصول سال ۱۴۰۰ به کارگردانی حسین دارابی و تهیه‌کنندگی محمدرضا شفاه است و بازیگران اصلی این فیلم بهروز شعیبی و مریلا زارعی هستند. داستان فیلم دربارۀ زندگی و ترور شهید داریوش رضایی‌نژاد دانشمند هسته‌ای ایران است.

شهید داریوش رضایی‌نژاد، دکترای مهندسی برق دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی بود که در ۱ مرداد ۱۳۹۰ در مقابل منزلش توسط عوامل رژیم صهیونیستی ترور شد.

کلید واژه ها: رضایی نژاد کوی دانشگاه دانشگاه تهران اکران فیلم هناس هناس شهدای هسته ای سازمان دانشجویان ایران