حضور شعبه سازمان دانشجویان ایران در استان گیلان در اولین رویداد ملی هم‌افزایی و اشتراک‌گذاری تجربیات فعالان خانواده

۲۶ آذر ۱۴۰۱ | ۱۶:۰۰ کد : ۳۰۲۴ اخبار سازمان شُعَب سازمان دانشجویان
شعبه سازمان دانشجویان ایران در استان گیلان در اولین رویداد ملی هم‌افزایی و اشتراک‌گذاری تجربیات فعالان خانواده که در شهر قم برگزار شد، حضور فعالانه پیدا کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، در این رویداد ملی، شعبه سازمان دانشجویان ایران در استان گیلان با همراهی مؤسسه مردم‌نهاد مهرپویان در قالب نشست مشترک به بیان اهداف، تجربیات پشت‌سرگذاشته و مسیر پیش روی پرداختند.
تمرکز بر حل چالش‌ها و مسائل روز خانواده‌ها و بررسی زمینه‌های راهکارهای خلاقانه جهت کاهش آسیب‌های حوزه خانواده در کشور ازجمله اهداف برگزاری این رویداد بود. رونمایی از کتاب اطلس خانواده و برگزاری کارگاه‌هایی با محوریت سبک زندگی ایرانی- اسلامی ازجمله فعالیت‌های این رویداد بود.

رویداد ملی هم‌افزایی و اشتراک‌گذاری تجربیات فعالان خانواده با هدف آشنایی و هم‌افزایی فعالان حوزه خانواده کشور در تاریخ 16 و 17 آذرماه سال جاری با حضور 140 نفر از فعالان حوزه خانواده از 31 استان کشور توسط قرارگاه مردمی تحول اجتماعی کشور در شهر قم برگزار شد.

کلید واژه ها: شعبه گیلان مهرپویان خانواده سازمان دانشجویان ایران جهاددانشگاهی