رقابت سه‌روزه ۱۳ تیم در یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در استان سمنان

۱۰ دی ۱۴۰۱ | ۱۵:۳۷ کد : ۳۰۳۸ اخبار سازمان شُعَب سازمان دانشجویان
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان سمنان از برگزاری مرحله استانی یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در استان سمنان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، سید محمدعلی شاهمیری با اعلام این خبر گفت: مرحله استانی یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در استان سمنان از هفتم دی‌ماه با حضور 13 تیم و به مدت سه روز به میزبانی مرکز علمی - کاربردی جهاددانشگاهی سمنان برگزار می‌شود.

وی افزود: در این دوره از مسابقات 13 تیم از دانشگاه‌های فرهنگیان سمنان، دانشگاه علوم پزشکی سمنان، دانشگاه آزاد سمنان، مرکز علمی - کاربردی جهاددانشگاهی سمنان، مرکز علمی - کاربردی شهرداری بیارجمند و مرکز علمی - کاربردی روستا رقابت می‌کنند و هدف از برگزاری مسابقات مناظره دانشجویی، تقویت حس پژوهش و پرسشگری، توسعه فرهنگ نقد و گفت‌وگو و ارتقای قدرت سخنوری و فن بیان دانشجویان است.

دبیر اجرایی یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در استان سمنان ادامه داد: در این مسابقات 5 تیم از دانشگاه فرهنگیان سمنان، 3 تیم از مرکز علمی - کاربردی شهرداری بیارجمند، 2 تیم از مرکز علمی - کاربردی روستا و دانشگاه‌های آزاد سمنان، علوم پزشکی سمنان و جهاددانشگاهی سمنان نیز هرکدام با یک تیم حضور دارند.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان سمنان اذعان داشت: این مسابقات به مدت سه روز به‌صورت حضوری در مرکز علمی - کاربردی جهاددانشگاهی برگزار می‌شود و در روز سوم و مسابقه نهایی، تیم برتر جواز حضور در مسابقات منطقه‌ای یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران را کسب خواهد کرد.

گفتنی است یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران همت مرکز ملی گفت‌وگو، مناظره و آزاداندیشی سازمان دانشجویان ایران و همکاری شعب سازمان دانشجویان ایران و معاونت‌های فرهنگی واحدهای جهاددانشگاهی در دانشگاه‌های سراسر کشور در حال برگزاری است.

کلید واژه ها: سازمان دانشجویان ایران مناظره دانشجویی جهاددانشگاهی شعبه استان سمنان