برگزاری سلسله کارگاه‌های «کوله پشتی دانشجو»

۲۴ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۲ کد : ۳۰۷۸ اخبار سازمان شُعَب سازمان دانشجویان
سلسله کارگاه‌های «کوله پشتی دانشجو» توسط شعبه سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود
برگزاری سلسله کارگاه‌های «کوله پشتی دانشجو»

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، سلسله کارگاه‌های «کوله پشتی دانشجو» با حضور "شاهین فرهنگ" در شعبه سازمان دانشجویان واحد دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود. سید علی محمدپور، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی واحد امیرکبیر با اعلام این خبر گفت: در «کوله پشتی دانشجو»، دانشجویان با بخشی از مهارت‌های ارتباطی و هدف زندگی آشنا می‌شوند.
وی افزود: جلسه اول این کارگاه با «موضوع زندگی هدفمند» در آذرماه ۱۴۰۱ برگزار شد و ادامه مباحث این کارگاه‌ها با موضوع «تغییر در نگاه» و «ارتباط موثر» با حضور شاهین فرهنگ در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود.

لازم به ذکر است، سلسله کارگاه‌های کوله پشتی دانشجو  در روزهای یکشنبه ۲۳ و چهارشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از ساعت ۱۴ در سالن آمفی تئاتر فجر دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود.

کلید واژه ها: کوله پشتی دانشگاه امیرکبیر جهاددانشگاهی سازمان دانشجویان ایران شاهین فرهنگ