برگزاری سلسله برنامه‌های دوستی با طبیعت توسط شعبه سازمان دانشجویان ایران در استان هرمزگان

سلسله برنامه‌های دوستی با طبیعت تحت عنوان پاکسازی ساحل(سین هشتم)، با پیشگامی ۴۰ نفر از دانشجویان دانشگاه‌ هرمزگان روز دوشنبه ۱۵ اسفندماه با پاکسازی ساحل غدیر بندرعباس برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، سلسله برنامه‌های دوستی با طبیعت تحت عنوان پاکسازی ساحل(سین هشتم)، با پیشگامی 40 نفر از دانشجویان دانشگاه‌ هرمزگان روز دوشنبه 15 اسفندماه با پاکسازی ساحل غدیر بندرعباس توسط شعبه سازمان دانشجویان این استان برگزار می‌شود.
صادق یوسفی یگانه، مدیراجرایی شعبه سازمان دانشجویان ایران در استان هرمزگان ضمن اعلام این خبر افزود: مدت‌هاست که دیگر نمی‌توان به آسانی از وصف «زیبا» برای ساحل دریاها و تالاب‌ها استفاده کرد. انباشت زباله چهره ساحل دریاها و تالاب‌ها را آلوده کرده است. زباله‌هایی که مردم از خودشان به یادگار می‌گذارند. از اوایل دهه 90 در آستانه سال نو به ابتکار جمعی از جوانان دانشجوی فعال در حوزه محیط زیست کمپین «سین هشتم، ساحل پاک» از بندرعباس آغاز شد. این کمپین در سال‌های بعد هم ادامه یافته و امسال هم قرار است در روز دوشنبه 15 اسفندماه 1401 برگزار شود.

کلید واژه ها: استان هرمزگان جهاددانشگاهی سازمان دانشجویان ایران سین هشتم دوستی با ساحل