دوره دانش‌افزایی «دین دردنیای مدرن » توسط مرکز فرهنگی- دانشجویی امام، ولایت فقیه و انقلاب اسلامی سازمان دانشجویان ایران برگزار شد

دوره دانش‌افزایی «دین در دنیای مدرن» با تدریس دکتر ابوالفضل روحی، استاد دانشگاه شهیدبهشتی، ویژه اعضای جهاددانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، دوره «دین در دنیای مدرن» سه‌شنبه و چهارشنبه، 15 و 16 فروردین ماه 1402 توسط مرکز فرهنگی- دانشجویی امام، ولایت فقیه و انقلاب اسلامی سازمان دانشجویان برگزار شد.

این طرح، ویژه اعضای جهاددانشگاهی سراسر کشور و با تدریس دکتر ابوالفضل روحی، استاد دانشگاه شهیدبهشتی و مدیر گروه اندیشه ورزی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در دو جلسه به‌صورت حضوری و مجازی برگزار شد که با استقبال بیش از 90 نفر از اعضای هیات علمی و اعضای جهاددانشگاهی روبه‌رو شد.
عناوین موضوعات مطرح شده در این دوره شامل( مقدمات تبیین ماهیت و چیستی دین، تبیین مدرنیته، انواع تعریف دین، محدوده تعاریف دین، خاستگاه دین، ارکان دین، نیاز به دین و بررسی مهمترین سوالات مطروحه بود. هدف از اجرای این طرح شناخت و تبیین اهداف اصول و مبانی معرفتی دین اسلام، تحکیم باورهای دینی و تبیین رابطه علم و دین، پاسخگویی به سوالات و شبهات در خصوص مبانی معرفتی دین اسلام و ارائه مبانی فکری، فلسفی و دینی تحقق تمدن نوین اسلامی و ایرانی است.

کلید واژه ها: سازمان دانشجویان ایران جهاددانشگاهی دکتر ابوالفضل روحی دین در دنیای مدرن